O nama

VIŠE O

EPPS

EPPS Elektronsko pismo Pošte Slovenije d.o.o., kao vodeći ispisni centar u Sloveniji koji djeluje već 20 godina, 2018. godine osnovalo je podružnicu u Republici Hrvatskoj sa sjedištem u Zagrebu, čime je započet proces širenja s ciljem djelovanja na tržištu jugoistočne Europe.

EPPS Zagreb opremljen je najmodernijim sustavima za ispis i kuvertiranje transakcijskih dokumenata renomiranih svjetskih proizvođača. Proizvodni proces u potpunosti je automatiziran i informatički povezan te njime upravlja stručno osposobljeni tim s višegodišnjim iskustvom, čime osiguravamo visoku sigurnost i kvalitetu usluge.

Ispisni centri u Zagrebu i Ljubljani međusobno su neovisni i opremljeni istovrsnom tehnologijom i identičnim poslovnim procesom, što čini ključnu prednost kod pružanja usluge eksternalizacije ispisa i kuvertiranja poslovnih dokumenata.

Zbog razumijevanja rizika uslijed osjetljivosti osobnih podatka djelujemo u nadziranom, sigurnom i kontroliranom okruženju.

Kao član grupe Pošte Slovenije u poslovanju primjenjujemo najbolja iskustva stečena djelovanjem na različitim i međunarodnim tržištima.

Naše usluge

Pružamo usluge ispisa i kuvertiranja, praćenja produkcije i e-arhive.

O PODUZEĆU

EPPS Elektronsko pismo Pošte Slovenije d.o.o, s 20-godišnjim prisustvom na tržištu, vodeći je i najveći ispisni centar varijabilnih podataka i povezanih usluga u regiji.

U 2018. godini s timom koji broji više od 50 zaposlenih ostvaren je prihod od 14 milijuna eura, producirano je 84.000.000 pošiljaka i 130.000.000 varijabilnih ispisa.

Dio je Grupe Pošte Slovenije koja kroz integraciju poštanskih usluga, logistike, e-trgovine i modernih pristupa informacijama pruža usluge za protok informacija, roba i novca.

Uz masovni ispis varijabilnih podataka pružamo i druge komplementarne usluge koje našim klijentima omogućavaju optimizaciju poslovanja: usluge udaljenog pisača, usluge e-računa te e-arhiva.

EPPS koristi najmodernija rješenja renomiranih svjetskih proizvođača, sa 100 %-tnom redundantnošću, s čime je postignuta najveća razina pouzdanosti operacije, što je ključna konkurentna prednost i važna dodana vrijednost usluzi.