Sigurnost i kvaliteta

Klijenti nam vjeruju jer znaju da smo pouzdani. Informacijska sigurnost i zaštita podataka naših klijenata, odnosno njihovih korisnika ključni su čimbenik našeg poslovanja. Čuvanje povjerljivosti podataka naš je osnovni zadatak, tako da ulažemo u najsuvremenija sigurnosna rješenja.

Upravljanje informacijskom sigurnosti i kvalitetom u razmjeni i obradi podataka uvijek su na prvom mjestu. Slijedimo ažurirane globalne standarde sigurnosti i kvalitete tako da se sve operacije obrade podataka odvijaju uz najviše sigurnosne standarde i u skladu sa zahtjevima međunarodno priznatih certifikata:

ISO 27001 – sustav upravljanja informacijskom sigurnošću
ISO 9001 – sustav upravljanja kvalitetom
ISO 14001 – sustav upravljanja okolišem

Vaši su podaci u našim sigurnim rukama, a vaše povjerenje je temelj našeg odnosa. Djelujemo u nadziranom, sigurnom i kontroliranom okruženju. Kako bismo osigurali transparentnost našeg poslovanja, omogućili smo vam 24-satno online praćenje aktivnosti procesa produkcije. S našim timom IT djelatnika jamčimo vam brzi odaziv vašim zahtjevima, stoga su vam naše usluge dostupne odmah bez potrebe da vršite prilagodbe.